Сьогодні, 14 жовтня Україна відзначає чотири славетних свята: День захисників Вітчизни, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці та День створення УПА. Це свято не лише чоловіків, це свято всіх, хто любить і захищає Україну. На останніх Павло Невесенко зупинився детальніше.

Українські захисники та захисниці. З початку повномасштабного вторгнення тисячі наших громадян і не тільки пішли воювати з рашистськими загарбниками. Втім, участь у цій війні беруть чи не всі українці тримаючи стрій на різних фронтах. Але навіть у найгарячіших точках наші котики ЗСУ знаходять час порозважатися і пожартувати.

Не відстають від своїх колег і жінки, які воюють проти окупантів.

Привітав усіх українців зі святом сьогодні і президент України Володимир Зеленський.

Чимало мешканців Рівненщини нині вибивають рашистів з території України. Один з таких Тарас Обоїста. Він привітав усіх з сьогоднішнім днем. Наголосив це не лише свято чоловіків, а й жінок. Дякую кожному, хто дотичний до нашої спільної мети – перемоги у цій кривавій війні.

Закликав українців не забувати, що в Україні і досі війна ще один мешканець Рівного Федір Мисюра.

Свій медичний стрій на передовій тримає і Юрій Поліщук. Він впевнений, захисників та захисниць в Україні багато, втім сьогодні особливо зосереджується на тих, хто воює і віддає своє життя на передовій.

Наші ЗСУ найкращі і представники Рівненщини зокрема. Вони не лише звільняють Україну від російської нечисті та дають змогу нам почуватися вільними, а й в перервах між виконанням бойових завдань встигають записати відео, аби підняти нам бойовий дух.

І поки у нас є такі люди серед захисників та захисниць жоден ворог ніколи не захопить Україну. Пам’ятаємо, якою ціною ЗСУ дають нам можливість жити повноцінним життям в тилу. Наші котики найкращі. Слава Україні – героям Слава!

Читайте також: Урочистості, приїзд Епіфанія та побажання військовим: як Рівне відзначало День Захисників та Захисниць України (ВІДЕО)