Позашляховик захисникам купують не вперше. А тому уважно перевірили стан автомобіля. Як зібрали кошти і куди відправиться авто дізнавалась Тетяна Петрина.

Раніше цей автомобіль їздив дорогами Польщі, сьогодні ж він відправляється на передову, а точніше на Донецький напрям. На нього там вже чекає 110-та бригада Збройних Сил України.

Машину, для військовослужбовців передала спільнота "Відповідальні Українці". Учасники якої щомісячно роблять внесок від 50 доларів. Це вже четверте авто, яке вони купили. Обійшлась волонтерам ця машина в понад 3 000 євро, але збирали кошти цього разу не лише донатами.

Чотирьохколісних для захисників обирали прискіпливо, лише хорошому стані, зараз це авто вже поремонтоване і готове до виконання військових завдань/

Автомобіль військові попросили не фарбувати. Говорять, врахують сезонність,не за горами зима і яке зробити маскування вирішуватимуть на місці. На Віталія сьогодні чекає не легка дорога, близько 16 годин. Волонтери роблять з ним фото на пам'ять. Захисник ще перед виїздом пригадує поезію і в дорогу.

Читайте також: Учні школи Рівненського Палацу дітей та молоді на благодійному ярмарку зібрали більше 2 тисяч гривень для ЗСУ