На Рівненщині перед судом постане житель Києва, який спричинив смертельне ДТП.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

ДТП у якій загинув 56-річний житель Рівненського району сталася 20 грудня 2020 року, близько 17:30 на автодорозі «Київ-Чоп», поблизу села Грушвиця Рівненського району. Також внаслідок зіткнення було пошкоджено п’ять автомобілів.

Тоді ще 48-річний водій буса «Mercedes-Benz», рухаючись у напрямку Львова виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення із легковиком «Mercedes».

«Останній транспортний засіб відкинуло на зустрічну смугу, де відбулося зіткнення із автомобілем «Peugeot Partner», який рухався позаду мікроавтобуса. Після цього останній почергово зіткнувся із вантажівкою «Iveco» та автомобілем «Ford Mondeo», які рухалися у напрямку Рівного», — повідомляють про обставини автопригоди у поліції.

Водій автомобіля «Peugeot» — 56-річний житель Рівненського району від отриманих травм загинув на місці події. Також тяжкі тілесні ушкодження отримав водій вантажівки, 47-річний житель Львова.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, слідчі завершили досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Санкція інкримінованої йому статті передбачає від трьох до восьми років позбавлення волі.