На Рівненщині екс-депутат оголосив голодування. У Дубні колишній чиновник міської ради Юрій Коханець оголосив безстрокове голодування. Бойкотує чоловік біля прміщення міськради. Що стало причиною такого кроку - далі у сюжеті.

 Юрій Коханець екс-депутат Дубенської міської ради. Сьогодні, чоловік після інсульту, з 8-ої ранку сидить біля входу до колишньої роботи та голодує.

Юрій Коханець є власником приміщення у центрі Дубна. По сусідству із ним найближчим часом може розпочатися будівництво нового приміщення, яке на думку Юрія - незаконне.

Територія, на якій нібито має відбуватися незаконне будівництво, знаходиться між приміщенням Юрія та ще одного підприємця Олександра Семенюка. Вони з'ясували, що новим власником території є перший заступник голови Дубенської державної районної адміністрації - Борис Курицький.

Олександр Семенюк пояснив новому сусіду, що через нерівну поверхню території, його протизаконне будівництво може пошкодити будівлю, яка зрештою зруйнується. З відповідними заявами Олександр Семенюк та Юрій Коханець звернулися до міської ради, управління архітектури та містобудування. Однак результату це не дало.

В управлінні архітектури, будівництва та земельних питань коментарі журналістам не надали. Не відповідають і на телефонні дзвінки. Свою позицію стосовно цієї ситуації відмовився висловити і міський голова Дубна.

Перший заступник голови Дубенської державної районної адміністрації - Борис Курицький, на якого і скаржаться підприємці, теж відмовився коментувати подію. Тож Олександр Семенюк та Юрій Коханець звернулися до поліції.

Дев'ятого вересня має відбутися сесія Дубенської міськради, на якій імовірно вирішиться питання стосовно нібито незаконного будівництва. Якщо ж ні, Юрій Коханць і далі продовжуватиме своє голодування, аби звернути увагу громадськості.

Телеканал Рівне1 готовий надати можливість для Дубенської міської ради та Бориса Курицького прокоментувати дану ситуацію.

Детальніше - дивіться у сюжеті.