Ті штрафують їх за порушення правил стоянки. Міська влада запевняє: спеціально відведені майданчики в Рівному є, однак усіх автомобілів таксі вони не вміщають. Хто винен і що робити - намагався з'ясувати Ігор Шумик.

Таксистам Рівного не вистачає парковок. Нові штрафи розв’язали руки даішникам і міцно затягнули ремені безпеки на таксистах. Їх штрафують і виганяють зі стоянок. Вони знаходять різні схованки. Проте це не допомагає. Кажуть, що втомилися тікати.

За порушення правил стоянки таксистам доводиться викладати понад півтисячі гривень. Водіям — збиток, даішникам — радість. І бюджет наповнюють за планом.

Щоправда, даішники кивають у бік місцевої влади. Вона, мовляв, і сама не знає, де спеціальні майданчики для парковок та стоянки. А штрафують, бо виконують свій обов’язок.

У свою чергу чиновники запевняють: стоянки є, проте їх мало, а водів таксі — не злічити. Таксисти порушують, місцева влада закриває очі, а даішники штрафують. Допоки так триватиме — достеменно невідомо. Проте водії вже готові вдатися до радикальних дій. Наприклад, до пікету Рівне ради.