Бізнесмен з Києва Андрій Ягущин, перевіз своє кавове виробництво зі столиці на Рівненщину. Основні склади знаходились у Гостомелі. Зерно, яке там зберігалось втрачене, через обстріли рашистів. Обладнання вдалось врятувати, але воно теж постраждало від вогню.

Виробниче устаткування перевезли на Рівненщину, звідки й родом Андрій Ягущин. Складське приміщення надали друзі. Компанія займається пошуком, імпортом та виготовленням кави. Комплекс обладнання дозволяє обсмажити до 100 тон кави за місяць. Імпортують зерно напряму від фермерів з Південної Америки та Африки. Наразі налагоджують роботу на новому місці.

У Рівному компанія відкрила три кав'ярні. Ідея виникла ще до вторгнення країни - сусіда. Рівне обрали пілотним містом. Щоправда одна з кав'ярень відчинилась вже з початком війни.

Варити каву - це мистецтво. Бариста Дмитро все знає про приготування кави та її варіації.

Андрій Ягущин розповідає, до війни у них працювала академія бариста для початкового та професійного рівня, яку очолював сертифікований суддя. У Рівному планують відновити навчання мистецтва кавоваріння для переміщених осіб і для всіх охочих.

У планах компанії відкрити ще 15 кав'ярень, лише у Рівному. А це 200 робочих місць як для місцевих так і для внутрішньо переміщених осіб.

Залишати Рівне, столичний бізнес не збирається. Навпаки, планують розширятись на інші міста західної України, а саме Луцьк та Львів, а для цього збільшити об'єми виробництва. А ще є ідея створити слоган для нової кави.