Директор Рівненської обласної школи вищої спортивної майстерності Віктор Кузін стверджує, що йому нанесли тілесні ушкодження в робочому кабінеті начальника відділу з питань фізичної культури і спорту Рівненської облдержадміністрації Володимира Гуділіна. Останній факт побиття заперечує. Про неспортивні відносини чиновників від спорту?

Віктор Кузін працює директором вищої школи спортивної майстерності від початку її заснування - 19 років. Втім зараз, його попросили крісло звільнити. Колишній підлеглий, а нині начальник відділу з питань спорту Володимир Гуділін незадоволений його роботою. Чому Кузін не знає.

Наприкінці минулого тижня чиновники вкотре зустрілися аби обговорити майбутні перспективи. Кузін каже - на нараді висловив незадоволення слабким фінансуванням школи. Гуділіну не сподобалося, тому запросив залишитися, а після того, як вийшли всі члени засідання закрив двері і вкотре попросив директора школи написати заяву на звільнення.

І загалом версія Гуділіна конфліктної розмови трохи інша. Так, каже - просив залишитися та написати заяву, так - дійшло до словесної перепалки але не до бійки!

Після цієї розмови Кузін пішов до відділку міліції. Звідки його забрала швидка, бо йому стало погано. Лікарі кажуть - є струс мозку. Натомість офіційного звинувачення у побитті наразі немає.

Обидва чиновники кажуть в конфлікті немає жодного політичного підтексту. Тому поступатися власними переконаннями не збираються. Володимир Гуділін наполягатиме на звільнення Віктора Кузіна - останній боротиметься за власну посаду. Адже до пенсії йому залишилося всього 5 років.