Рівне відвідав всесвітньо відомий український науковець Роман Шеремета. Він побував на соціальних об'єктах та оцінив потреби міста. Усе задля того, аби залучити американських інвесторів, які допоможуть в подальшому розвивати як місто, так і область. Подробиці дивіться у наступному сюжеті.

Це бомбосховище міського пологового будинку у Рівному. Воно розраховане на 70 осіб. Нині його облаштування на завершальній стадії. До цього воно було повністю заповнене водою.

Наразі в укритті працюють над вентиляційною системою. Також облаштовують операційну, вкладають плитку. Завершити усі роботи планують за два-три тижні. Коштуватиме місту облаштування укриття щонайменше як пів мільйона гривень. Зауважимо, що відвідав бомбосховище всесвітньовідомий український науковець Роман Шеремета.

Науковець відвідав й інші об'єкти та оцінив потреби, як міста, так і області вцілому. Усе задля того, аби залучити американських інвесторів, які допоможуть в подальшому розвивати Рівненщину. Крім того, Роман Шеремета поспілкувався із місцевими підприємцями.

До слова, всесвітньовідомий український науковець зауважив, що нині важливо створити правильні умови як для місцевого, так і для релокованого бізнесу. Усе задля того, аби область швидко розвивалась та зміцнювала економіку держави. 

Читайте також: На Рівненщині планують інвестиційні проєкти