Юлія Степанюк, Єлизавета Аршинова та Дарія Олішевська з міста Острога займаються благодійним ярмарком. Упродовж трьої місяців щочетверга та щонеділі дівчата розміщують палатку із патріотичними виробами ручної роботи та смаколиками.

Вже на вилучені кошти, а це 90 тисяч гривень, молоді жительки Острога придбали автомобіль Skoda Oktavia для 30-тої окремої механізованої бригади імені Костянтина Острозького.

Наразі у дівчат нова мета, отримавши запит від військових - покупка VOLKSWAGEN T4. Його ціна майже удвічі більша, ніж вартість попереднього автомобіля, $4000. Тому, окрім ярмарку, Юлія, Єлизавета та Дарія відкрили збір.

Як долучитись?

  1. У четвер та неділю відвідати благодійний ярмарок біля ТОВ «ВЕЖА»
  2. У будь-який момент скинути кошти на картку

4441 1144 2989 9097 - МоноБанк

5167 9855 6149 4840 - ПриватБанк

"Ми просто хочемо бути корисними для країни, для наших ЗСУ. Ярмарок - класна ідея в тому плані, що ми одразу охоплюємо дві категорії людей: ті, які хочуть допомогти військовим, але не знають як/не довіряють фондам або і не мають достатньої матеріальної можливості. І ті, кому важливо мати якусь пам’ятну річ, мати «доказ» своєї допомоги у своїх же руках. Люди вірять реальним людям. Тим, з ким знайомі особисто, тим, кого знають через знайомих знайомих. Ми три звичайних острожанки, ви можете зустрітись із нами, прийти на ярмарок, поспілкуватись, дізнатись усі деталі та побачити на власні очі гроші, які збираємо", - розповідають Юлія Степанюк.

В асортиметні благодійного ярмарку дівчат - чашки з патріотичними принтами, вироби зі смоли та бісеру, еко-сумки, футболки, брелки, ляльки-мотанки, браслети зі стрічок, свічки, тарілочки з Острогом, стікери, мило, дерев’яний декор. Також щоразу змінюється асортимент солодощів та випічки: щось готують самостійно, а щось приносять звичайні острожани та кондитери.

Читайте також: У Рівному на Оствиці цими вихідними відбудуться різні майстер-класи для дорослих і дітей