Чому Путін розпочав повномаштабну війну, за яких умов можлива мирна угода та що буде з українським політикумом після її прийняття. Якими були відповіді лідера політичної партії "За майбутнє" Ігоря Палиці на ці нині найважливіші питання у ексклюзивному інтерв'ю - дивіться далі у сюжеті.

Чи потрібні переговори? Якою має бути мирна угода? Та чому потрібно розпустити парламент одразу після її ратифікації та закінчення війни? Про свою позицію щодо цих питань Ігор Палиця - лідер політичної партії "За майбутнє" та депутатської групи у Верховній Раді розповів у екслюзивному інтерв'ю.

Ненависть до України та усього українського - це єдина причина розв'язання кривавої повномаштабної війни на території нашої держави. Її початок, на думку політика, стане кінцем для країни-агресора.

Чим він та його команда займається нині не говорить. Проте політик поділився, як бачить політичну ситуацію в країні опісля закінчення війни. На його думку, президент повинен розпустити парламент одразу після ратифікації ним мирної угоди, якою вона повинна бути - нині це питання вирішується на полі бою.

Розповів, і про тих, хто був представником явної проросійської сили в українському політикумі в регіонах, але зараз показали себе та свою справжню позицію.

Закінчення активної воєнної фази на думку Ігоря Палиці можливе при умові повернення Україною територій станом на 24 лютого. При розгромі російських військ, або ж при їх відході. Саме цей варіант політик назвав приземленим та прийнятним для української сторони.