Збудували та реконструювали понад 100 навчальних закладів. У сфері медицини ці показники сягнули більше 400. Оновлено 5000 державних доріг та 2000 місцевих. Це зробили в Україні у рамках "Великого будівництва". Що було втілено на Рівненщині - розповість Ілля Томашевський.

У Рівненській облдержадміністрації влаштували прес-конференцію, аби повідомити громадькості про підсумки 2021. Торік на Рівненщині завершено 15 об’єктів «Великого будівництва».

Медицина, бузумовно, у період пандемії є першою в пріорітеті. Разом з тим, для багатьох жителів Рівненщини одним з найголовніших показників роботи є дорога. За рік в 4 районах області оновлено 234 км. Обрання цих ділянок визначається чіткою системою закону України і політикою державного агенства автомобільних доріг України.

Ще одніє важливою темою для жителів Рівненщини є навчальні заклади.

Окрім вищезазначеного за рік на Рівненщині звернули увагу й на інші важливі об'єкти.

На реалізацію 15 об'єктів будівництва, які вже завершені у 2021 році, спрямовано орієнтовно 290 мільйонів гривень. Але на жаль, у цьому списку реалізованих проектів немає дороговартісних спорткомплексу на Макарова та стадіону "Авангард".

Першу черга стадіону "Авангард" планують здати вже у цьому році, коли ж завершаться усі роботи, чиновники утруднюються відповісти. Разом з цими об'єктами у 2022 році в пріоритеті є і Рівненський аеропорт.

Детальніше про об'єкти заплановані на 2022-ий рік у Рівненській ОДА планують розповісти вже наступного тижня.

Читайте також: Рівненщина ризикує увійти у червону зону у кінці цього місяця (ВІДЕО)