І це засвідчують поважні поціновувачі далеко за межами області. Наша Тетяна Климець підкорила журі Всеукраїнського конкурсу "Міс Блонд" і стала першою віце-міс Блонд-2011.

Для 23 річної рівнянки Тетяни Климець всеукраїнський конкурс краси "Міс Блонд 2011" не був першим у її житті, і вона впевнена буде далеко не останнім. Дівчина пишається, що змогла гідно представити наш регіон серед сяйва білявок зі всієї країни. Каже, до конкурсу готувалися майже 2 місяці - і тут в Україні і навіть в Єгипті.

Тетяна запевняє і на конкурсі, і під час підготовки не мала жодних проблем із своїми конкурентками. Всі дівчата поводилися гідно.

Тетяна аби бути білявкою щомісяця витрачає понад півтори тисячі гривень - на фарбу та догляд. Останній каже, директор модельної альмаматері конкурсантки, на відміну від білого кольору вкрай необхдіний будь якій дівчині, що мріє про подіум.

Тепер Тетяна разом із ще однією представицею Рівне нщини Світланою Сиротюк - готуються до конкурсу "Міс Євразія", що відбудеться в Анталії. Дівчата сподіваються, що й там гідно представлять Україну та здобудуть найвищі нагороди. Адже їм вже організатори конкурсу запропонували попрацювати в рекламній компанії однієї із найпотужніших фармацевтичних компаній Франції.