Останні звіти та завершальний концерт не змогли пропустити і наші журналісти.

До звітного концерту Народного молодіжного ансамблю сучасної пісні "Меридіан" його керівник підготувала чимало сюрпризів глядачам. це виступи випускників ансамблю і його дебютантів.

Та й сама Юлія Тимочко потішила глядачів. Після концерту зізнається: усе вдалося якнайкраще. А тепер час працювати далі.

Прозвітували ювілейним концертом і рокабілікоманда "От-вінта". Їхня 15-річна концертна діяльність співпала із 16-тим благодійним марафоном.

Співали на сцені не самі, запросили гостей. То ж їхні шанувальники отримали нагоду цілий вечір насолоджуватися музикою рокабілі.

Естафету благодійного марафону "З вірою в майбутнє" цієї суботи підхопили естрадні вокалісти зразкового ансамблю "Вітамін". Услід за "вітамінчиками" сцену Палацу дітей та молоді захопили як завжди свіжі та вражаючі "Лайт Денс Компані".

Судячи з овацій, сподівання публіки були виправдані. Глядачі отримали гарний заряд позитиву напередодні завершального дня Благодійного марафону "З вірою в майбутнє-2011". , Артем Лаговський, Новини Рівного 

11 днів Благодійного марафону "З вірою в майбутнє", майже 50 концертів та заходів, десятки тисяч глядачів. Такі подарунки отримали рівняни від вихованців Палацу дітей та молоді. А натомість - незабутні враження та можливість долучитися до благородної місії ПДМівців - допомога трьом вихованцям Палацу, дітям центру "Особлива дитина" та онкогематологічному відділенні Рівне нської обласної дитячої лікарні.

Учасники Благодійного марафону окрім психологічного та соціальної допомоги отримали і багато подарунків. Для кожного із них бути марафонцем - велика честь.

За зібрані під час марафону коштів вихованцям центру "Особлива дитина" придбали одяг та решту необхідних речей. Тепер вони сміливо можуть вважати себе ПДМівцям, адже отримали посвідчення. А для дітей, які знаходяться на лікуванні у онкогематологічному відділенні Палац подарував позитивні картини та необхідні медикаменти.

І хоча 16 Благодійний марафон вже завершився, проте у Палаці впевнені допомагати талановитим та нужденним дітям будуть продовжувати і надалі.