Щодня естафету приймають нові колективи. Вашій увазі нова сторінка щоденнику Благодійного марафону.  

На сцені справжні вечорниці. Співи, танці, гра музичних інструментів - усе у найкращих українських традиціях. Свій концерт у рамках Благодійного марафону "З вірою у майбутнє" показав народний молодіжний етногурт "Сільська музика". Не даремно гурт носить звання молодіжного, адже його учасники молоді, талановиті та амбітні люди. Шанують українські народні звичаї та показують їх глядачам.

Окрім етногурту "Сільська музика" свій талант показав і народний фольклорний аматорський гурт "Берегиня", із села Городець. Колектив існує вже 7 років, проте у Палаці вперше. Кажуть, публіка щира і не шкодує аплодисментів.

Модерн, рок-н-ролл, степ - усі танці поєдналися воєдино на концерті Зразкового ансамблю сучасного танцю "Лайт".

Учні школи сучасної хореогафії ПДМ різних класів та віку демонструють на сцені усе, чого їх навчили викладачі. Пластика, грація, вміння танцювальними рухами передати власні почуття. Більше того, цей концерт є особливим і для семи випускників школи. Переживають за власний виступ не лише викладачі "Лайту", але й їхні учні. Вони переконують, кожен концерт є ще одним шансом показати свою майстерність.

У школі образотворчого мистецтва Палацу дітей та молоді переконані, найцінніші речі - виготовлені власними руками. Тому з усією силою та творчим надхненням підходять до створення оригінальних робіт. Їх мали змогу показати на відкритті виставки у рамках Благодійного марафону.

Розпочалося відкриття виставки із традиційного модного показу. Моделі демонстрували весняно-літню колекцію одягу та аксесуарів із мережево-плетіння. Кожна робота - витвір мистецтва, у який вкладають душу діти, переконані у Палаці. Тому і обирають творчі роботи юних митців для благодійного акціону. Тут і графіка, і живопис, і скульптура.

Свій 20-тирічний ювілей цього року святкує Зразковий ансамбль естрадно- спортивного танцю "Грація". Змінювалися художні керівники ансамблю, виростали і реалізовувалися учні та головним є і залишається основне завдання колективу - розвиток кожного вихованця. Для ювілейного концерту "Грації" художні номери підбирали з усією відповідальністю. Кажуть, регулярно тренують нові та старі номери на заняттях, аби потім вразити глядачів.

Цьогоріч у концерті дебютують маленькі вихованці "Грації". Їм всього 5 років, але сцени вони зовсім не бояться.

Естафету благодійного марафону "З вірою у майбутнє" приймає Зразковий ансамбль східного танцю "Орхідея". Нові костюми, нову музику та 8 прем'єрних номерів показали глядачам вихованці "Орхідеї". Ансамбль захистив звання зразкового, а нині - це єдиний в Україні зразковий ансамбль східного танцю. Цього року "Орхідея" святкує своє 5-тиріччя. Кажуть, що за цей час досягнути чимало.

Шоу модерн, фламенко на східний манер та белі денс. Це перелік далеко не усіх напрямків танцю, які вивчають у "Орхідеї".