Шквал негативу здійнявся у соцмережах.

Користувачка у соцмережі в групі "Наше Рівне" опублікувала пост, в якому нарікає на роботу виконуючого обов'язки головного лікаря Рівненського обласного клінічного лікувально-діагностичного центру Юрія Білика. В ньому зазначає, що, нині, в медзакладі масово звільняють працівників.

"А у Рівненському діагностичному бардак став ще більший. Після того як Шустика виперли, всім заправляє радикал і депутат облради Юрій Білик. Вже офіційно в статусі в. о.. Навіть конкурсу чекати не стали.. А людей почали масово звільняти. А тих кого не звільняються переводять не півставки, або відправляють в неоплачувані відпустки. Після обіду в центрі вже нікого нема... Ні пацієнтів, і лікарів... Здобули так здобули. Треба дякуювати Ляшку", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, облрада достроково розірвала контракт з Романом Шустиком 3 вересня. Розпорядження про це підписав перший заступник голови обласної ради Сергій Свисталюк. Підставою для звільнення став акт службового розслідування щодо керівника діагностичного, яке тривало з початку липня.

Думки людей в коментарях різняться:

"Який жах ! А що ж далі ?"

"Що хотіли те й отримали. Через рік центр буде знищений з таким керівництвом."

"Наслідки царювання Шустака.Нагріб повні кишені,позамилював очі народу,роздаючи подачки чиновникам і журналістам, депутат ще той.А вас за таку картинку,на місці Білика,я притягла б до відповідальності."

Читайте також: В Україні за добу виявили понад 5 тисяч нових випадків COVID-19