Не спить і постійно п'є заспокійливі препарати. Жінка, яка стала жертвою двох братів-близнюків у Рівному на Щасливому - вперше дала інтерв'ю. Нагадаємо, тиждень тому двоє підлітків напали з ножем на випадкову перехожу. Рівнянка отримала чотири ножових поранення. Її госпіталізували у лікарню. Братів не затримували. Один з них під домашнім арештом, а інший проходить у справі як свідок. Дана подія набула неабиякого резонансу у місті, відео злочину шокувало усіх. Жертва нападу вирішила розповісти про пережите, вимагає суворого покарання для малолітніх злочинців.

Цю жінку звати Ольга Пічугіна. Нещодавно вона стала жертвою, жорстокого нападу двох підлітків. Ця подія сталася 31 серпня зранку "на Щасливому", коли пані Ольга завела дитину у садок. Каже, дочка в той момент не хотіла її відпкускати, як ніби відчувала загрозу.

Далі неповнолітні брати-близнюки, здійснили задумане. На камерах відеоспостерження видно, як один з братів напав на жінку та чотири рази вдарив її ножем у спину. Після чого була швидка, а далі хірургічне відділення обласної лікарні.

Поліція знайшла нападників одразу, адже вони виявляється живуть з жервтою в однуму під'їзді. Тоді одна з версій поліції була наступнною.

Ольга Пічугіна каже, що за два з половиною років, які живе в даному будинку, хлопців не бачила ні разу. Але одразу після інцеденту до неї прибігла мама та бабуся підлітків.

Поки батьки плакали, хлопчині, який напав на пані Ольгу, обрали міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Постраждала не задоволена таким ходом подій. Каже, покарання має бути соворим, адже жертв може бути більше.

Також розповіла, що після даного випадку майже не спить  вночі.

Попереду на жінку чекає реабілітація. Також можлива ще одна операція, але це буде відомо не раніше, як через два-три місяці. Зараз же жінка хоче лише одного-справедливого покарання для своїх кривдників.

Читайте також: Четверо людей травмувалось у ДТП на Рівненщині (ВІДЕО)