Приїхали у гості до бабусі та спалили квартиру. А все через електронний пристрій для куріння. У Рівному загорілась квартира на вулиці Відінській. На момент інциденту у приміщенні було двоє малолітніх дітей. Які наслідки від пожежі та чи є постраждалі, розповість Павло Невесенко.

Пожежа у цьому будинку трапилася близько третьої години дня. Відео з клубами диму оприлюднили рівняни у соцмережах. Тоді припускали, що зайнялося приміщення одного з відділень банку. Втім, як стало відомо по приїзду рятувальників, зайнялася квартира на другому поверсі. Нині пожежники вже ліквідували пожежу. Біля квартири сидить сім'я, в квартирі якої і трапилося займання. Анна Мазурець припускає, що спалахнув вогонь, через електронний пристрій для куріння, який стояв на зарядці й вибухнув.

Сильний дим розповсюдився на верхні поверхи будинку. Мешканка квартири на шостому поверсі під час займання якраз робила ремонт.

На ліквідацію пожежі було відправлено чотири рятувальних підрозділи. Гасили займання та евакуйовували людей 38 рятувальників.

Зараз рятувальники встановлюють причини пожежі у будинку на вулиці Відінській. На момент підготовки сюжету до ефіру, сім'я лише підраховує збитки та наскільки пошкоджена квартира. До слова, помешкання, в якому сталося займання, належить бабусі сім'ї. Родина приїхала у гості до останньої.

Читайте також: Чекають вироку вже 9 років: чому у Рівному затягують справу моторошного вбивства? (ВІДЕО)