Сьогодні відбулися три засідання конкурсної комісії, яка обирала переможця конкурсу на посаду начальника КЗ «Острозький обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Костянтина Острозького» РОР. Ним став нинішній керівник закладу Ігор Приступа.

Нагадаємо, що до участі у конкурсі було допущено чотири кандидати. Зокрема, Ігор Приступа, який очолював заклад два роки, колишній директор ліцею Дем’ян Поліщук, підполковник Василь Олійник та заступник начальника управління бойової підготовки командування ВМС ЗС України капітан І рангу Ігор Колежнюк. Останній на конкурсний відбір не з’явився. Три кандидати на посаду проходили перевірку на знання законодавства у сфері загальної середньої освіти та на професійну компетентність шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання. Також вони представили своє бачення перспективного плану розвитку військового ліцею. 

В результаті оцінювання Ігор Приступа набрав найвищу кількість балів серед інших кандидатів – 10 балів. Зауважимо, що це найвища кількість балів. Водночас Дем’ян Поліщук набрав сім балів та Василь Олійник три бали. Так, Ігоря Приступу оголошено переможцем конкурсного відбору на посаду начальника КЗ «Острозький обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Костянтина Острозького». Відповідно до Закону України “Про повну загальну освіту” голова обласної ради має укласти контракт з Ігорем Приступою терміном на шість років.

Джерело: Рівненська обласна рада.

Читайте також: Поліцейські, які підтримували порядок у столиці повернулись на Рівненщину