У нового міського голови Рівного - новий заступник. А точніше - заступниця. Нею стала депутат обласної ради, директор ЗАТ "Радіо Трек" Галина Кульчинська. Вона замінила на посаді Світлану Богатирчук-Кривко. Остання сьогодні написала заяву про звільнення. Більше знає Анна Яцук.

Друге пленарне засідання сесії Рівне ради розпочалося з перерви. Члени комісій обговорювали питання про призначення нового заступника міського голови і про звільнення нинішнього. Щоправда, після перерви стало зрозуміло, що мова йде про Світлану Богатирчук-Кривко. Остання не стала чекати рішення сесії Рівне ради і сама написала заяву про звільнення.

Після цих слів Світлана Богатирчук-Кривко покинула сесійну залу. Міський голова не став її затримувати. Натомість порадів, що все відбулося без бруду. Тим часом секретар міської ради Юрій Торгун подякував Світлані Богатирчук-Кривко за її робуту і додав, що працювала вона завжди добре.

Сесія Рівне ради задовольнила заяву про припинення повноважень Світлани Богатирчук-Кривко. Замість неї призначили депутата обласної ради, директора ЗАТ "Радіо Трек" Галину Кульчинську. Для останньої це рішення не стало несподіванкою. Новопризначена заступниця ще встигне відсвяткувати Новий рік на старій посаді. До нової роботи вона приступить вже другого січня.