Організатори марафону представили цьогорічних героїв заходу. Ними стали троє вихованців Палацу дітей та молоді, а також діти-інваліди та онкохворі, котрі лікуються в обласній дитячій лікарні.

З 5 по 15 травня у рівненському палаці дітей та молоді традиційно відбудеться благодійний марафон "З вірою в майбутнє". Цьогорічним 16 за ліком заходом організатори впевнені зацікавлять багато рівнян. адже до традиційних виступів вихованців палацу додадуть ще й низку родзинок - на кшталт аукціонів, де можна буде придбати вироби педеемівців, дебютом реперів, брейкерів та рокерів та початком бук-кросингу в палаці. Усе - заради дітей, кажуть організатори.

Головні учасники марафону вихованець екологічного центру Андрій Нестеренко, вихованка школи естрадного мистецтва Яна Семеренко та випускниця Ансамблю східного Танцю Катерина Тимчик у своє світле післямарафонівське майбутнє вірять.

Допомогти здійснитися мріям талановитих дітей може кожен. Починаючи з 5 травня 10 днів у палаці чекатимуть на кожного, хто своїм благодійним внеском долучиться до доброї справи. Квитки на заходи марафону у межах реального - від 10 до 40 гривень - кажуть організатори, тому впевнені - люди матимуть реальний шанс підтримати благодійність марафону.