Вже почали знімати асфальтне покриття. Поки що рух ускладнений, але можливий. Та вже з 9 серпня проїзд цією ділянкою дороги буде повністю перекритий. Як довго будуть тривати роботи, яким чином можна буде об'їхати перехрестя та що буде з маршрутами громадського транспорту - дізнавався Дмитро Тригубець.

Така реакція одного з водіїв пов'язана з ускладненим рухом на перехресті вулиць Дубенської та Макарова. Фірма-підрядник уже розпочала підготовчі роботи та знімає асвальтне покриття. Його обіцяють використати для того, аби укласти нижній шар уже нової дороги на майбутньому кільці.

Якщо зараз автомобільний транспорт ще може проїхати цією ділянкою, то вже з 9 серпня доведеться об'їжджати чималий гак. Ті, хто захоче заїхати або виїхати з Рівного через його "південні ворота", будуть це робити через вулицю Гашека та Басівкутську, а потім через Дворецьку матимуть змогу виїхати до центру нашого міста. Однак підрядники запевняють - такі незручності ненадовго.

Те, чим нове кільце в майбутньому буде відрізнятись від усіх інших у нашому місті - пояснив головний інженер управління капітального будівництва. Як і те, що у генплані міста є ще одна вулиця, якої поки що не існує. А в разі її облаштування на кільце буде виходити і вона.

Вже з 9 серпня через будівельні роботи змінять і маршрути громадського транспорту, який тут проїздить. Йде мова про 11 тролейбус та маршрутки під номером 58, 47 та 49.

З невеликим запізнанням, але все ж таки приїхав з інспекцією і секретар Рівнеради Віктор Шакирзян. У коментарі нашому телеканалу розповів, що у Рівному є ще місця, де необхідно облаштувати кільцевий рух.

Підрядник запевняє ніяких раптових "подорожчань матеріалів" не буде, а об'єкт здадуть в експлуатацію вчасно. Як буде на ділі - покаже час, а поки головне запитання - чи впорається вулиця Гашека та Басівкутська з таким великим потоком транспорту.

Читайте також: Чи безпечне молоко на рівненських ринках? (ВІДЕО)