Без світла, зате з травою. Мешканці вулиці Олени Теліги скаржаться на благоустрій території. Зокрема мова йде про нескошену траву вздовж дороги по цій вулиці. Подекуди зелені насадження сягають зросту людини. А ще мешканці трьох багатоповерхівок вже не один рік просять освітлити проблемну частину вулиці. Втім відповідь одна: немає коштів у міському бюджеті на облаштування освітлення. Павло Невесенко продовжить тему.

 

Рівнянка Оксана Прокопчук щодня гуляє цією вулицею разом із своєю донькою. Розповідає нескошена трава має не дуже привабливий вигляд. Додає, благоустрою повинні дотримуватися на всіх ділянках міста, а не лише на виняткових.

І така ситуація з недоглянутою травою тягнеться чи не по всій вулиці Олени Теліги.

В міському управлінні житлово-комунального господарства нас запевнили, про ситуацію знають, трава обов'язково буде покошена.

А це частина вулиці, де знаходяться будинки № 45, 47 та 53. Їхні мешканці вже неодноразово зверталися до нинішньої влади, аби їм тут встановили ліхтарі. Алла Горячева спочатку жителів запевнили, що проведуть роботи з реконструкції мереж освітлення. Втім, як виявилося пізніше, на це немає бюджетних коштів.

Такий лист прийшов мешканцям прилеглих будинків 30 квітня, а 29 квітня, проходила бюджетна сесія міськради, де розприділяли капітальні видатки. Втім, на сесію навіть не створили відповідний проєкт рішення, аби його розглянути. Натомість мешканка прилеглого будинку Людмила Вознюк через відсутність освітлення на цій ділянці не побачила сходинку та зламала руку.

У соцмережах на сторінках Рівненської міської ради можна побачити чимало постів та відео про те, як у Рівному влаштовують благоустрій. А на театральній площі облаштовують нову відпочинкову зону - "острів серед бетону". Можливо не за бюджетні кошти, а грантові.

Тим не менше, благоустрій міста заключається не лише в догляді за окремими центральними територіями, а й таких, як дорога по вулиці Олени Теліги з непокошеною травою. І таких місць у Рівному багатенько.

Читайте також: "Ковідні паспорти": за яких умов рівняни зможуть подорожувати за кордон? (ВІДЕО)