Джерело: ГУ ДСНС у Рівненській області
13 червня о 12:30 на спецлінію "101" надійшло повідомлення про дим з квартири на 8-му поверсі житлового будинку в місті Рівне по вулиці Грушевського.

На місце виклику було направлено 3-и чергових відділення вогнеборців 1-ї державної пожежно-рятувальної частини та чергову зміну оперативно-координаційного центру обласного управління ДСНС.

Прибувши за вказаною адресою, одна група рятувальників дісталася до помешкання по сходовій клітині, а інша група піднялася по пожежній автодрабині.

В залимленій квартирі підгорала їжа на плиті. В момешканні нікого з господарів не було. Рятувальники перекрили газопостачання та провітрили квартиру.

Згодом приїхали господарі, які визнали свою провину, вони просто забули за увімкнену газову плиту та пішли по своїм справам.

Останнім часом рятувальники в районних центрах області все частіше виїжджають на випадки з підгоранням їжі. Рятувальники Рівненщини закликають громадян дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті.

Пам'ятайте, що дим від підгорівшої їжі може призвести до отруєння з летальними наслідками, а залишена без нагляду страва на увімкненій газовій плиті може призвести до вибуху газоповітряної суміші.

Читайте також: Раритетний автомобіль потрапив у ДТП в Рівному