Дитячі забави, морозиво та святковий концерт. До Міжнародного дня захисту дітей на Рівненщині для найменших жителів Підлозцівської територіальної громади влаштували свято. Аби воно тривало не один день, у селі Ставрів меценати облаштували сучасний та безпечний дитячий майданчик. Бо ж діти тут складають чверть від усього населення.

У селі Ставрів, що у колишньому Млинівському районі, до Міжнародного дня захисту дітей тут влаштували пишне святкування. Підлозцівська територіальної громада дає надію на успішний розвиток українського села. Бо ж незважаючи на те, що ця громада одна з найменших в Україні, молодь не тікає у великі міста.

До свята у селі облаштували сцену, де виступали місцеві танцювальні та співочі колективи. Чи не найбільшим подарунком в цей день і для дорослих, і для дітей став дитячий майданчик. Комплекс із гірками, різноманітними гойдалками, будиночками встановив на прохання місцевих народний депутат України Віктор М'ялик. Про це його попросили місцеві минулоріч. І народний обранець слова дотримав, хоча це не його виборчий округ.

Жителі громади, кажуть, це подарунок на роки, бо ж село росте, дітям потрібне достойне місце відпочинку.

Село ростиме і розвиватиметься, головне, аби в домівках панував мир.

Подібні свята та такі важливі подарунки, що здатні відірвати молодь від гаджетів, кажуть люди, потрібні в усіх громадах.

Не обійшлося і без спеціальних гостей на святкуванні. Привітати дітлахів приїхала і відома берегиня українського фольклору, учасниця голосу країни Галина Куришко.

Насамкінець свята - солодкі подарунки. В той день морозивом ласували усі дітлахи громади.

Читайте також: Малеча села Мульчиця завдяки меценату гратиметься на сучасному майданчику (ВІДЕО)