Цей незвичайний випадок нещодавно стався у обласному центрі. Сергій Гусєв, який працює таксистом, як зазвичай приїхав на виклик. Там його чекала жінка з дитиною, яка поспішала на потяг. При певних обставинах чоловік впав та отримав перелом. Однак, замовлення виконав до кінця. Як все було, розповість Юрій Чорнобривець.

День розпочався зі звичайнісінького замовлення. Таксист Сергій Гусєв того дня мав відвезти жінку з дитиною на залізничний вокзал, де вони мали сісти на потяг. Але під час складання багажу в автомобіль сталася неприємна ситуація. Пан Сергій пригадує, як все сталося.

Спочатку боліло не дуже сильно, але згодомом біль став нестерпним. Жінка допомогла чоловіку піднятися та одразу почала телефонувати в швидку, але там їй пояснили, що на місці вони нічим не допоможуть. І тому йому краще самому їхати в лікарню. Оскільки, жінка з донькою не встигала на потяг, водій таксі вирішив відвезти їх на вокзал.

Коли вони прибули на залізничний вокзал, часу до відправлення потяга залишалося дуже мало. До слова, жінка з донькою мала їхати на реабілітацію у інше місто.

Після закритого замовлення, Сергій Гусєв все-таки поїхав у лікарню, де у нього діагностували перелом плечового суглобу.

Наразі таксист перебуває на лікарняному. Каже, керувати автомобілем може, але возити клієнтів ще дуже рано. Свій вчинок описує так - звик завжди доводити справу до кінця. 

Читайте також: Зробили, аби залякати: у Рівному невідомі хотіли підпалити квартиру (ВІДЕО)