Джерело: ГУ ДСНС у Рівненській області
Таким чином вогнеборці проводили нічні практико-перевірочкі заняття у смт Гоща.

У неділю ми будемо святкувати Великдень. Попри карантин, зміниться лише традиція святкування, а дотримання правил пожежної безпеки ніхто не скасовував.

30 квітня о 02:00 ночі черговою зміною оперативно-координаційного центру обласного управління ДСНС в смт Гоща на території Церкви Св. Василя було проведено нічні практико-перевірочні заняття по гасінню умовної пожежі в приміщенні храму. В заняттях приймали участь особовий склад 16-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Такі заняття проводяться впродовж тижня на території храмів храмів області.

Рятувальники нагадують настоятелям соборів вимоги пожежної безпеки, проводять інструктажі щодо дій у разі виникне та інших надзвичайних подій, вручають листівки із застереженнями.

Рятувальники оглядають первинні засоби пожежогасіння, з’ясовують, чи справна і надійна електромережа й пожежна сигналізація та чи не захаращені шляхи евакуації. Також співробітники ДСНС нагадують правила безпечного поводження зі свічками та лампадками, а також закликають у разі виникнення пожежі негайно телефонувати до Служби порятунку за номером "101".

Читайте також: На Рівненщині згоріла ущент господарська будівля (ФОТО)