Джерело: Рівненська облдержадміністрація
З нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення в Рівненській ОДА нагородили найбільш активних та ефективних голів ОСББ.

Відповідно до розпорядження голови ОДА, за сумлінну працю, вагомі трудові здобутки, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення Почесними грамотами обласної державної адміністрації нагороджено п’ятьох голів ОССБ, членів ГО «Ресурсний центр підтримки ОСББ Рівненщини»:

  • Будька Петра (ОСББ «Шухевича 2» м.Рівне),
  • Стець Іванну (ОСББ «БОС 330» м.Рівне),
  • Верещука Віктора (ОСББ «КНЯЗЬ ОСТРОЗЬКИЙ» м.Рівне),
  • Пікулу Світлану (ОСББ «ДРУЖБА РІВНЕ» м.Рівне),
  • Цьомах Ольгу (ОСББ «БУДІВЕЛЬНИКІВ 29» з Вараша).

До слова, наразі на Рівненщині функціонує 1093 ОСББ, які обслуговують 1192 житлові будинки. 100 з них створено протягом минулого року.

Лише у 2020 році відшкодування на енергоефективні заходи отримали понад 16 тисяч жителів краю та півтисячі ОСББ та житлових кооперативів, на що з обласного бюджету виділили 4,6 мільйонів гривень.

У цьому році на енергоефективні заходи в обласному бюджеті передбачено 3,5 млн грн, зокрема 1 млн грн – для відшкодування відсотків за «теплими кредитами» та 2,5 млн грн – для учасників програми «ЕНЕРГОДІМ». Цьогоріч вже здійснено 75 відшкодувань для ОСББ.

Читайте також: До кінця березня Рівненщина отримає 18 нових автомобілів швидкої допомоги