Розплідник тибетських мастифів продовжує функціонувати у Рівному на території колишнього Радіозаводу. Нагадаємо, бійцівських собак розмістили там ще у 2016 році. З того часу тварини неодноразово нападали на рівнян. Нині міська рада намагається через суд виселити собак, однак чергове судове засідання не наблизило виселення бійцівських собак. Чому - розповість Павло Невесенко.

У Рівненському міськсуді розглядається справа про звільнення території колишнього радіозаводу від розплідника тибетських мастифів. Там у вольєрах перебуває декілька сотень собак. Перевезти тварин суд зобов'язав їх власника Юрія Бойка ще у 2016 році, однак рішення суду останній не виконав. Не змогла забрати тварин і винонавча служба. На попередні засідання Юрій Бойко не з'являвся, втім, сьогодні завітав на судове засідання. Однак цього разу його перенесли через неявку прокурора. Причина реорганізація місцевої прокуратури на окружну.

Рівненська міська рада намагається відвоювати 11 гектарів землі, на яких і влаштований розплідник. У цій справі міськрада виступає, як потерпіла сторона і хоче стягнути з Юрія Бойка більше 100 тисяч гривень.

Сам же Юрій Бойко відмовляється коментувати ситуацію навколо розплідника тибетських мастифів. Говорити на камеру погоджується лише за однієї умови. Детальніше - у сюжеті.

Читайте також: На Сарненщині поліцейські викрили двох зловмисників на крадіжці з магазину