Фото ілюстративне
Мер Рівного Олександр Третяк розповів про рішення, які прийняли сьогодні, 7 лютого, на позачерговому засіданні міської комісії ТЕБ та НС. Серед питань, які розглянули – рух транспорту, очищення доріг, пункти обігріву та особливості навчання у складних погодних умовах, які насуваються.

"Ми маємо серйозні попередження про циклон, який насувається на Рівненську та Волинську області. Цілком ймовірно, що епіцентром дії цього циклону може стати саме наше місто. Тому уже діє оперативний штаб, який працює на випередження ситуації, а також була пропрацьована взаємодія усіх екстрених служб нашого міста, а також всіх комунальних служб", – розповів Олександр Третяк.

Дорожники, комунальники Рівного вже працюють у посиленому режимі. А на вулиці міста вийшло 20 одиниць техніки, які розчищатимуть сніг в цілодобовому режимі.

"Наше завдання – максимально забезпечити безперебійний рух транспорту та своєчасно чистити тротуари та зупинки громадського транспорту. Хочу звернутися до всіх мешканців, особливо – до водіїв: не паркуйте своїх транспортних засобів на пішохідних зонах, адже вони вкрай оперативно та екстрено мають бути очищені від снігу", – додав міський голова.

Зокрема, Олександр Третяк закликав усіх небайдужих рівнян та соціально відповідальний бізнес долучитися до оперативного прибирання снігу:

"Дуже прошу подбати про літніх людей і дітей. Закликаю усіх працівників соціальної сфери та підприємців долучитись до прибирання снігу на своїх балансових територіях. Наше місто потребує зараз згуртованості та об'єднаності. Приємно, що вже є деякі люди, які готові об'єднуватись, волонтери, які готові на випадок екстреної необхідності, йти на зустріч викликам".

Читайте також: Сьогодні Рівне засипле снігом: насувається циклон