У Рівному відбувся конкурс на кращу снігову фігуру. Люди ліпили сніговиків у самісінькому центрі міста, на Майдані Незалежності. Ініціаторами такого конкурсу стали комунальники. Вболівала за учасників і наша Катерина Савченко.

9-тирічна Софія Радчук на конкурс ліплення зимових фігур приїхала у Рівне з Карпилівки, разом із татом. Дівчинка вже має досвід у такій роботі.

Не втрачати можливість гарно провести час вирішив її тато, Руслан. Про конкурс почув з соцмереж, тож не вагаючись привіз доньку на Майдані Незалежності.

А поруч свої снігові скульптури ліплять Світлана Ткач, разом із сином Іллею.

Ідея конкурсу на кращу снігову фігуру у Рівному належить КАТП 1728. Про чистоту на Майдані Незалежності вже 9 років дбає його працівниця Яна Кардаш. Говорить, сніг не ускладнює роботу, його останні роки і так мало.

Під час ліплення усіх учасників та просто перехожих пригощали гарячими напоями та солодощами. І хоч організатори очікували на більшу кількість учасників, привезли сніг навіть з інших вулиць, та в цілому не розчаровані.

Переможцями визнали трьох сніговиків, котрі за задумів авторів уособлюють рівненських комунальників, що слідкують за порядком на вулицях міста. Усі найактивніші учасники конкурсу отримали солодкі подарунки. Якщо зима ще побалує снігом, організатори обіцяють зробити ще не один такий конкурс, залучивши більшу кількість учасників.

Читайте також: Депутати Рівненської облради підтримали звернення щодо зниження тарифів