Для потрапляння в Рівненську обласну раду партії «Опозиційна платформа - За життя» не вистачило одного голосу. Тож нині партійці вже вдруге оскаржують рішення ТВК щодо результатів виборів.

 Рівненський осередок партії «Опозиційна платформа - За життя» подав другий позов щодо перерахунку голосів на виборах до Рівненської обласної ради.

Нагадаємо, як заявляв раніше очільник регіонального осередку партії Михайло Бузинарський, для проходження в обласну раду їм не вистачило 1 голосу. Партія набрала 4, 9997 % голосів при необхідних 5 %.

Перший позов до міської територіальної виборчої комісії суд не задовольнив через пропуск строків позовної давності. Нині ж позов направлений до обласної територіальної виборчої комісії.


Михайло Бузинарський просить скасувати протокол обласної комісії та перерахувати голоси на ДВК № 560937.

Представники міської та обласної територіальних виборчих комісій не визнають позов та просять суд відмовити у позові у повному обсязі.

Також на засіданні були присутні представники партій «Європейська солідарність», «Слуга народу» та «За майбутнє», які виступили проти задоволення позову. Станом на 13-ту годину судове засідання тривало. Рішення суддя Недашківська проголосить орієнтовно після 18-ої години.

 

 Читайте також: У Рівному оголосили результати голосування на посаду міського голови