Підготовка до свята повинна починатися за два тижні. Корпоративний Новий рік - той захід, який у жодному випадку не можна пускати на самоплив. Інакше знайомі між собою співробітники розіб'ються на окремі групки, і не буде реалізована сама ідея корпоративності й згуртованості всього колективу. Тому подбайте заздалегідь про розважальну складову свята.

Святковий вечір у новорічний тиждень стане для вашої фірми чудовим приводом зібратися в затишному залі, у неформальній обстановці підбити підсумки року, відзначити досягнення колективу. Для керівника новорічна вечірка – чудовий шанс потиснути руку кожному співробітникові, особисто подякувати за відмінну роботу.

Щоб ваш корпоративний Новий рік став незабутнім і неповторним, варто заздалегідь подумати про те, як ви будете його святкувати. Це має бути свято посмішок і захоплення, танців, сюрпризів і звичайного дива. Як це зробити?

Як правило, організацію такої дії краще довірити професіоналам. Це може бути тамада із замовленого вами артистичного колективу. Правильна дикція й розбірлива мова, дотепність і тактовність, уміння розворушити публіку, наявність костюмів і різних експромтів-програм – такими якостями повинен володіти організатор. Попередньо прочитайте форуми, де позитивно характеризуються компанії, які проводять розваги.

Порадьтеся із професіоналами, як краще святкувати Новий рік, з огляду на контингент вашого колективу. Можливо, вашому колективу підійде новорічний маскарад.

А можна влаштувати ретро-дискотеку: під музику 80-90-х років ми знайомилися й закохувалися. Все це незабутні спогади! Все це можна повернути! Дрес-код для такої вечірки відповідний епосі. Ваші співробітники будуть щасливі знову опинитися у своєму минулому й відчути себе зовсім юними.

Включіть у свій вечір караоке з конкуром пародистів: хто краще зуміє зобразити улюбленого виконавця. Запросіть клоунів, акробатів, дресирувальників – якщо ваші співробітники люблять цирк.

Сподіваюся, деякі із цих ідей допоможуть вам визначитися з тематикою вашого корпоративного святкування. Але вибір тематики – це лише перший крок до організації вечора. Вами повинен бути написаний сценарій або, як мінімум, сценарний план, щоб вечір був організованим, щоб не було накладок і затяжних пауз. Якщо ж ви ніколи не писали подібних речей і не уявляєте, як це робити, краще звернутися по допомогу до фахівців.