Спочатку їх було більше 50 тисяч у Рівному. Нині з кожним роком зменшується число осіб, які отримують субсидію на оплату житлово-комунальних послуг. З 1 жовтня розпочнеться її перерахунок на опалювальний період. Людей, які отримають субсидію поменшає. Чому, розповість Ольга Мосійчук.

Пані Ірина прийшла в Управління праці та соціального захисту населення переоформити субсидію. Минулого року вона у неї була. На це ж надіється і у цьому році.

Уся інформація як оформити та переоформити субсидію розміщена на стіні будівлі. Особисто поки поспілкуватися з працівниками, через карантин, не можна.

В управлінні соц захисту зазначають, раніше здебільшого покладалися на чесність рівнян. Нині ж усіх ретельно перевірятимуть, чи дійсно вони потребують субсидію. Тому про кожну зміну в сім`ї радять попереджати завчасно.

У наступному опалювальному сезоні на субсидію очікують близько 3 тисячі осіб. Подати документи на переоформлення або ж на її оформлення можна упродовж жовтня-листопада. В електронному або ж паперовому варіанті. Відмову в її нарахуванні можуть отримати особи, які здійснили покупку на суму понад 50 тисяч гривень.

Читайте також: У Рівному чоловік навмисне пошкоджує автомобілі