Трьох кошенят знайшли в каналізації. Двоє були вже мертві.

Ветеринар з Рівного Оксана Андрощук поділилася жахливою історією жорстокого поводження з тваринами у себе на фейсбук-сторінці.

"Пост відчаю і повного розчарування в людяності і співчуття до братів наших менших. Маємо каналізаційну "шахту" в дворі, яка сполучається із сусіднім двором трубою великого діаметру. Під вечір почали чутися звуки жалкого і ледь вже чутного мявчання. Довго не могли з`ясувати хто і звідки. Двір з усіх боків огороджений. Отвір "каналізаціі" щільно закритий важким люком, миша не проскочить", - розповідає пані Оксана.

Усе ж вирішили зсунути люк і не помилились. Холодне, "викупане" каналізаційними відходами руде кошеня ледь дихало і просило про допомогу.

"Спочатку подумали, що випадково впало, але поруч було ще двоє... на жаль, без ознак життя. У силу тонкощів своєї професії бачила всього і всякого, але "змивати" живе безпомічне створіння в каналізацію, вибачте... це верх цинізму...", - із жахом коментує ветеринар.

Оксана Андрощук закликає усіх бути людяними і чинити з тваринами гуманно.

"Хоча б виносьте в людні місця, там точно пощастить більше, як в трубі змитим лайном... Або стерелізуйте, є у нас доступність робити це безкоштовно. Або попросіть. Будь-який поважаючий себе лікар з метою зменшення популяціі безпритульних допоможе. Будьте добрішими! Все повертається сторицею".

Зокрема, жінка повідомила, що врятоване кошеня вже викупане і зігріте. А також поділилась кількома світлинами маленького пухнастика.

Читайте також: У Північній Кореї заборонили тримати вдома собак: тварин пустять на м`ясо