В якому одязі і де зустрічати Новий 2009 Рік Бика за китайським, східним гороскопом? Як правильно організувати новорічне свято, накрити новорічний стіл, щоб і самим повеселитися і щоб не відлякати, а навпаки - привабити успіх у новому 2009 Році Бика?

Мавпа Рік обіцяє бути вдалим і багатим на подарунки та різні життєві сюрпризи. Східний гороскоп для Мавпи обіцяє в 2009 році спокійне життя, яке буде багате на радощі й веселощі у вузькому сімейному колі. Найкраще зустрічати і відзначати Новий 2009 Рік Бика Мавпі вдома, у товаристві близьких родичів і най-найдорожчих друзів. Покровитель Нового 2009 року - Бик - сприяє зміцненню сімейних стосунків, підвищенню стабільності. Тому Мавпам рекомендується віддати перевагу домашньому новорічному торжеству перед походами по кафе-ресторанах і галасливими вечірками й посиденьками у друзів. В одязі віддайте перевагу консервативному, закритому стилю. Волаюча сексуальність і надмірна оголеність не вітаються у жіночому одязі однозначно. Чоловіку-Мавпі краще одягнути для зустрічі Нового 2009 Року Бика діловий костюм сірого, коричневого, чорного, металевого кольору. Рожеві сорочки й червоні краватки, і взагалі, будь-який одяг рожевого і червоного кольору, абсолютно небажані! Синя, біла чоловіча сорочка і краватка в тон - саме те, що треба. Жінці-Мавпі можна порадити одягнути для зустрічі Нового 2009 Року Бика довге, закрите або навіть ділове, хай і дещо нудне, плаття. Лелітки, стрази, пір'я, діаманти небажані: постарайтеся випромінювати сексуальність приховано. Романтична легка блакитна або зелена сукня під груди у стилі ампір будуть просто чудові. Жіночий діловий костюмчик також виявиться доречним. Що ж до новорічних частувань, то краще зробити акцент на морепродукти, блюда з курки, свинину, салати із зелені, а також на стандартні салати - салат олів'є, оселедця під шубою, салат з крабовими паличками. Усе повинно бути консервативненько і зі смаком. Поставте на новорічний стіл симпатичну свічку або навіть декілька свічок у формі бика, повісьте на стіну календар із зображенням бика - бажано у сімейному колі, тобто щоб було фото бика з коровою й телятами.

Півень

Новий 2009 Рік Бика Півню за східним гороскопом найкраще зустрічати вдома, максимум - у колі давніх, перевірених друзів. Якщо ви не знаєте більшість людей в тій компанії, в якій зібралися відзначати Новий рік, то ви сильно ризикуєте потім постраждати від них же протягом наступних дванадцять місяців і витратити рік свого життя практично даремно - на з'ясування стосунків і розбірки. Головна умова в одязі - він не повинен бути строкатим. Звичайно, примусити істинного Півня за китайським гороскопом одягнути на себе діловий костюм навіть заради новорічного гуляння практично нереально, і все ж - постарайтеся обмежитися хоча би однотонною сорочкою і такими же брюками. Новий 2009 Рік Бика рекомендується зустрічати у класичному одязі класичних кольорів і відтінків. Червоний колір неприйнятний ні під яким соусом - ні в чоловічих сорочках, ні в краватках, ні в жіночих платтях і костюмах. Жінці-Півню для зустрічі Нового 2009 Року Бика можна, у принципі, одягати все, крім того, що “дуже-дуже” коротке, модне, незвичайне, сексуальне, блискуче... Новорічний стіл для зустрічі Року Бика повинен бути багатим і рясніти овочами, фруктами, рибою та іншими морепродуктами, зеленню, солодощами. Алкогольні напої повинні бути присутніми, але в межах розумного. 10 ящиків пива на 10 гостей - це забагато, так само, як і по пляшці горілки або вина на одного гостя. Бик цінує стриманість.

Собака

Собаці за східним гороскопом важливо зустріти Новий 2009 Рік Бика удома, з коханою людиною, краще всього - тет-а-тет, без сторонніх свідків, родичів і друзів, інакше вони потім цілий 2009 рік диктуватимуть вам, що і як треба робити. Зустрічати Новий рік у ресторані, нічному клубі, у друзів або в чужому місті, країні категорично не рекомендується. Бик - сімейний звір, він допомагає тільки тим, хто активно в'є домашнє гніздо, а не тим, хто нишпорить у пошуках пригод собі на одне місце. Зустрічайте Новий 2009 рік Бика у зручному, домашньому одязі, але чистому і випрасованому. Уникайте яскравих кольорів і узорів, строкатості у новорічному вбранні - хай воно буде швидше простим, ніж кричущим. Відзначити Новий 2009 Рік Бика можна, сидячи поруч із коханою людиною і слухаючи улюблену музику, або ж переглядаючи улюблені фільми або мультики, гризучи улюблені горішки, чипси, шоколадки або що ви там любите... Новорічний стіл повинен бути щедрим, особливо на фрукти, солодощі, м'ясні страви зі свинини, курки, а також на закуски з риби і морепродуктів, салати. Готуйте все самі, напівфабрикати на новорічному столі - це моветон. Обов'язково прикрасьте кімнату календарем з фото бика, поставте на новорічний стіл свічки у формі бика, придбайте скарбничку у формі бика.

Свиня

На відміну від інших тварин китайського гороскопу, Свині не рекомендується зустрічати Новий 2009 Рік удома. Вам краще проявити активність, ризикнути, вибратися із звичного оточення у новий світ нових знайомств та емоцій. Вибирайтесь у нічний клуб з другом або подругою, зустрічайте свято в ресторані, у галасливій компанії друзів та знайомих, їдьте в тур по зарубіжних містах і країнах - не сидіть удома! Одягтися варто елегантно. Жодних светрів, заїжджених блузочок і щоденних джинсів. Підійдіть до питання підбору одягу для яскравої та незабутньої зустрічі Нового 2009 Року Бика відповідально - відвідаєте модний магазин, бутик і виберіть найкрасивіше вбрання. Жінці-Свині за гороскопом чудово підійдуть довгі, м'яко обтягуючі сукні й костюми пастельних, ніжних тонів, або навпаки, насиченого зеленого, синього, коричневого кольору. Небагато сексуальності ще нікому не шкодило, а вже в новорічний вечір ви просто зобов'язані виділяти невловимий аромат сексуальної і привабливої жінки. Будьте жіночні. Чоловіку-Свині за гороскопом рекомендується зустрічати Новий 2009 Рік Бика у модному діловому костюмі кольору металік. Сорочку і краватку підбирайте зі смаком, червоний і рожевий колір неприпустимі.

Щур

Одягніться для зустрічі наступаючого 2009 року в щось незвичайне, екзотичне, але обов'язково НЕ червоного, не рожевого і не оранжевого кольору. Проявіть фантазію, будьте вишуканими у виборі одягу. Удома, удома і ще раз удома! Успіх обов'язково дійде до вас у Новому 2009 Році Бика, якщо ви зустрінете його вдома. Відкиньте новорічні посиденьки з друзями і подружками наступного року, а поки зосередьтеся на сім'ї, домі і традиційних цінностях. Наведіть в оселі ідеальний порядок, викиньте всі старі і непотрібні речі, прикрасьте стіни гірляндами, миготливими ліхтариками, встановіть штучну або натуральну, живу ялинку, прикрасьте новорічну ялинку дощиком та іграшками... Загалом, перетворіть свій будинок на казку. Новорічний стіл повинен ломитися від вишуканих пригощань: тут має знайтися місце і салату олів'є з оселедцем під шубою і страві фуа-гра, і мандаринам з апельсинами, і свіжому кавуну. Тільки не ставте на новорічний стіл відбивні та буженину з телятини і яловичини! А так вирішується все! Прикрасьте новорічний стіл свічками у формі бика.