Рівненський "Верес" у першому матчі плей-офф за вихід до першої ліги чемпіонату України з футболу обіграв "Черкащину - академію". Хоча у першому таймі рівняни не створили фактично жодного гольового моменту біля воріт гостей, проте у другому - вони повністю зламали хід гри. Як це було далі у сюжеті.

Порожні трибуни стадіону "Колос" у Млинові і купа вболівальників червоно-чорних за його межами. Без підтримки у цей вечір "Верес" не залишився. Проте у першому таймі а ні підтримка вболівальників, а ні емоційні настанови Юрія Вірта з тренерської лави особливого ефекту не давали. Гра була млява без особливих загострень. Все змінилося після перерви, вочевидь головний тренер червоно-чорних провів чоловічу розмову у роздягальні і небезпечні моменти регулярно почали з'являтися біля воріт "Черкащини". А там і гол. Сергій Петько першим був на добиванні після подачі кутового.

Провівши ще кілька небезпечних атак рівняни дещо знизили темп. "Черкащина" в свою чергу спробувала поатакувати проте впевнені дії захисників і голкіпера "Вересу" не дозволили гостям зрівняти рахунок. І коли здавалося що матч закінчиться з рахунком 1:0 вже у доданий час чудову комбінацію провели Валерій Кучеров та Антон Яременко. Останній вийшов віч-на-віч з голкіпером гостей і забив другий гол.

Головний тренер "Черкащини" Денис Маринчук каже незадоволений діями гравців, які вийшли на заміну.

Головний тренер рівнян Юрій Вірт каже, грали на результат тому на початку гри його хлопці трішки нервували.

Задоволений перемогою і президент клубу Іван Надєїн. переконує "Верес" має усе аби грати у першій лізі.

Повторну гру команди проведуть вже 20 серпня. Саме тоді і стане відомо чи потрапить рівненський "Верес" до першої ліги.  

Читайте також: Юні борці з Рівне нщини підтвердили свій високий рівень на всеукраїнському турнірі