10 серпня на Рівненщині стартує онлайн велоквест #ВсеБудеВелосипедно, який втілює активна молодь ГО «Центр ініціатив «Віадук» за підтримки Управління у справах молоді та спорту Рівненської ОДА. Він триватиме протягом 2 місяців (серпень та вересень).

Під час квесту потрібно виконувати цікаві практичні та теоретичні завдання, і навіть жартівливі. За кожне виконане завдяння у додатку Badge Wallet учасники будуть отримувати цифрові відзнаки. Є можливість обирати, у якій послідовності їх виконувати.
Всі учасники отримають велосувеніри, а найактивніші, ті хто пройдуть квест повністю – велоподарунки. Участь у квесті можуть взяти жителі Клеванської громади та навколишніх населених пунктів, Бугринської та Смизької ОТГ. Вік учасників від 14 років.

«Велика кількість молоді Рівне нщини є активними користувачами велосипедного транспорту. Проте, не всі звертають увагу на свою безпеку на дорозі. Тому основна мета квесту #ВсеБудеВелосипедно підвищити обізнаність молоді щодо власної безпеки під час руху на велосипеді; поширити інформацію про використання засобів захисту для велосипедиста, а також, привернути увагу громадськості щодо важливості розвитку та популяризації велокультури у громадах Рівне нщини», - прокоментувала журналістці Rivne.tv керівниця молодіжного напрямку ГО «Центр ініціатив «Віадук» Оксана Салівончик.

Як приєднатися до квесту #Всебудевелосипедно ?
1. Завантажити на свій телефон додаток Badge Wallet (через Play Маркет або будь-яку іншу програму для скачування додатків) та зареєструватися там
2. За допомогою додатку відсканувати відповідний QR-код, після цього відкриється перша відзнака «Тепер ти в темі».
3. Отримати наступну відзнаку «Тепер ми знайомі», щоб організатори змогли сконтактувати з учасником та подарувати велоподарунки. Далі завдання можна виконувати у довільному порядку.