Джерело: ДСНС у Рівненській області
9 серпня о 15:13 на спецлінію "101" надійшло повідомлення, що внаслідок погіршення погодних умов сталося обвалення дерев на проїжджу частину в напрямку села Антонівка, Володимирецького району.

Пресслужба ГУ ДСНС у Рівне нській області повідомляє, що для надання допомоги було направлено чергове відділення бійців 11-ї державної пожежно-рятувальної частини зі смт Володимирець. По прибуттю на місце події було встановлено, що на дорогу впало чотири дерева і повністю заблокувано рух транспортних засобів у вказаному напрямку.

Внаслідок падіння одного дерева було частково пошкоджено автомобіль Mercedes Vito (частина капоту, фара, решітка радіатора, бампер). Рятувальники за допомогою бензопил провели розрізання повалених дерев та розчищення відрізку дороги. Рух транспортних засобів було відновлено. До надання допомоги було залучено одну одиницю спецтехніки ДСНС та п'ять рятувальників.

Окрім цього, вчора о 18:05 в місті Рівне по вул. Івана Вишенського через несприятливі погодні умови впало та пошкодило автомобіль Iveco Daily.

Рятувальники за допомогою спецобладнання звільнили автомобіль від поваленого дерева. Жертв та постраждалих немає.

Читайте також: На Радивилівщині рятувальники ліквідували пожежу у житловому будинку