Фото ілюстративне
Голова ОДА Віталій Коваль під час щотижневого онлайн брифінгу 7 серпня відповів на питання, які йому поставили журналісти про важливі питання життєдіяльності Рівненщини.

Рівне нщині відкриває нові можливості для громад Мета конкурсу «Золота ділянка» - визначити в області найбільш інвестиційно привабливі земельні ділянки. А в результаті – збільшення надходжень до місцевих бюджетів і зростання добробуту громад.

Перший етап конкурсу завершився. Серед претендентів до ІІ етапу конкурсу відібрали 3 ділянки: - 5 га – в м.Рівне ; - 125,1 га - в Костопільському районі (Малолюбашанська сільська рада); - 27,3 га – в Здолбунівському районі (с.Мізоч).

Наразі триває другий етап. Польські експерти провели аудит цих ділянок і визначать громаду-переможця. Результати будуть після 10 серпня.

Нагадаємо, конкурс проводиться в рамках проекту Польської допомоги. Його мета – підвищити спроможність громад у залученні вітчизняних та іноземних інвестицій. У результаті переможець конкурсу зможе: - залучити польського експерта для підготовки інвестиційної пропозиції; - забезпечити промоцію ділянок іноземним інвесторам; - стати учасником поїздки у Польщу за обміном досвідом.

Участь в конкурсі «Золота ділянка» беруть лише 8 регіонів України, серед яких і Рівне нська область. Ми використовуємо всі можливості для залучення інвестицій в область і наповнення місцевих бюджетів. Наші партнери довіряють нам, адже розуміють: Рівне нщина – територія рівних можливостей.

Читайте також: На Рівне нщині будуть безпечну повстанську криївку