Гравці рівненського «Вереса» вийшли з вимушеної відпустки, пов’язаної з карантином, і готуються приступити до тренувань. Футболісти та тренерський штаб вже прибули на базу "червоно-чорних" у Рівному. З якими командами "Верес" гратиме на тренувальних зборах, та де їх проводитиме?

Один з кращих бомбардирів "Вереса" у цьому сезоні Юрій Соломка каже, неабияк скучив за емоціями, які отримував на полі. Додає, за період карантину набрав півтора кілограми. Натомість, намагався підтримувати фізичну форму.

- Підтримував. Тренувався з початку карантину разів 4 в неділю, потім карантин продовжили і разів 3 тренувався, підтримував форму. Тому що, було важко без команди, без нікого одному тренуватись.

Юрій Іваночко на карантині теж не байдикував. Каже, тренувався на невеликому стадіоні поруч із домівкою. Футболіст зізнається, не вистачало командної гри.

- Дуже чекали цього моменту. Вже набридло вдома сидіти. Три з половиною місяці від останнього тренування, яке ми провели в Турції. Всі заскучали, всі в гарному настрої. Всі готові до роботи.

Під час весняної перерви вагомих змін у кадрах команди не відбулось – каже тренер клубу. Штаб клубу покинув Дмитро Саутін. Тим часом, "Верес" має зіграти стикові ігри, за право підвищитись у класі з однією з команд Першої ліги. Наразі вже заплановано три тренувальних збори.

- Перший збір в нас буде в Рівному. В нас буде 12 днів. Ми зіграємо 2 спаринга. Попередньо ми зіграємо з ФК «Львовом» Ю-19, і Волинню Ю-19. Короткий віддих, і в нас практично більше ніж 2 неділі другі збори. 5 днів попрацюємо в Рівному і на 10 днів поїдемо у Київ, проведемо 4 спаринга. Спаринги хороші. Ми зіграємо з «Динамо», з «Альянсом», з Динамо Ю-21, і попередня домовленість є ще з «Шахтаром» Ю-21, - поділився планами головний тренер НК «Верес» Юрій Вірт.

До слова, 4 липня відбудеться святкування 5-річчя народного клубу «Верес».

- Через карантинні заходи, на жаль, ми не можемо в повній мірі відсвяткувати 5-річчя. Але було прийнято рішення відсвяткувати його в тісному родинному колі з дуже давніми вболівальниками. Це буде на городищі «Оствиця». Це будуть такі перегони на старовинних човнах між вболівальниками чорного сектору і червоно-чорної сім’ї, - розповів керівник інформаційної служби НК "Верес" Олексій Кривошеєв.

Зауважимо, гравцям та адміністративній частині клубу упродовж кількох днів проводять тестування на Covid-19. Результати повідомлять згодом.

 Читайте також: У футбольому клубі Хахльова на COVID-19 захворіли гравці