Сиротам відновили будинок. Власниками його стали п'ятеро неповнолітніх із села Бугаївка Радивилівського району. Без батьківської опіки вони залишились на початку цього року. Аби хоч якось зарадити дитячому горю, чиновники та спонсори вирішили відновити їхній будинок. Аби діти мали нормальні умови для життя. Нове помешкання бачила Анна Яцук.

Будинок для п'яти сиріт звелин а місці старої хати. Нині він має три кімнати, коридор, кухню та ванну. Як розповів голова Радивилівської райдержадміністрації Ігор Полетко, до ремонту будинок був у жахливому стані.

На ремонт будинку пішло 80 тисяч гривень спонсорських коштів. Відновлювали його півроку.

Будинок тітки став для п'яти сиріт не лише притулком на певний час, а й домівкою. Адже саме вона взяла опікунство над сиротами, незважаючи на те, що має своїх четверо дітей. Нині Олена Семчук із сльозами на очах дякує за новий будинок для дітей.

Найстаршій з сиріт Марії - 17 років, найменшій - два. Діти розповідають: стара домівка їм також подобалась. Щоправда, ця краща.

До справи долучилися й чиновники. Від них діти отримали побутову техніку та необхідні речі. Можновладці сподіваються, що тепер до цього будинку увійдуть щастя та достаток.