Рівненська територіальна виборча комісія нарешті офіційно оприлюднила ім’я нового міського голови Рівного. Ним став директор “Рівнеоблводоканалу” Володимир Хомко. Набравши понад 25 тисяч голосів, він удвічі випередив свого найближчого суперника Василя Червонія.

Володимир Хомко — новий міський голова Рівного. Сьогодні ТВК офіційно оприлюднила результати виборів. Далі - постанову комісії про оголошення володимира Хомка мером мають надрукувати у газеті “Сім днів”, а його — представити міській раді

Між тим, вибори відбулися чесно й оскарження не потребують, кажуть в обласному Комітеті виборців України. Його голова Олексій Горецький повідомив лише про одинокі порушення в ході голосування та підрахунку голосів, але вони на результати не вплинули.

У Рівне нському тервиборчкомі пояснюють: не оголошували результати виборів раніше, тому що звіряли підрахунки кілька разів. Крім цього, у ТВК чекали грошей, які держава заборгувала на підготовку та проведення виборів. А це - понад півмільйона гривень. Втім, голова комісії Михайло Банацький повідомив, що гроші вже є на рахунку Рівне нської обласної ради. І невдовзі перейдуть на рахунок ТВК.