Аліні 30 років і у неї рак носоглотки 4 стадії з метастазами у легенях та печінці. Уже більше двох років жінка, з Вашою допомогою, бореться з цією недугою.

У жінки є синочок Єгор, йому 3,5 рочки і тільки заради нього вона повинна стати переможцем у цій нелегкій боротьбі. Він - сенс життя, натхнення, стимул не опускати рухи і з Вірою іти вперед.

"Наприкінці 2017 року у мене виявили рак носоглотки 4 стадії з метастазами у лімфовузли шиї. За пів року виснажливого лікування хвороба ніби відступила, - пише Аліна. - Я тільки почала оговтуватися, як отримала новий удар. Після 6 місяців ремісії, на черговому огляді КТ, виявили метастази у легенях. Це було ще ніби важче, ніж перший раз. Так як хіміотерапія виявилась не ефективною, мені призначили дуже дороговартісний імуннопрепарат Кітруда (Пембролізумаб). З Вашою допомогою, з допомогою рідних, близьких, друзів, знайомих та незнайомих людей я прийняла 19 курсів лікування. Витрачено десятки тисяч доларів. Також пройшла курс променевої терапії на легені. І після фінального обстеження ПЕТ КТ (яке теж є дуже дороговартісним бл.20 тис.грн), ситуація в легенях ніби стабілізувалась, проте з'явився новий метастаз у печінці. Про це я дізналася 2 тижні тому, і це був новий удар, який ми з сім'єю ледь пережили.

Два дні тому, мені провели процедуру радіохірургії пухлини в печінці. Усі кошти, які ми змогли зібрати, витрачені. Далі, щоб продовжити лікування, лікарі рекомендують прийом Кітруди у поєднанні з хіміотерапією.

Один курс лікування Пембролізумабом зараз коштує 2900$. Щоб пройти 4 рекомендованні курси потрібно більше 300 тис.грн. Я не знаю, як це зробити без Вашої допомоги. Усі можливі і неможливі ресурси, які були у нашої сім'ї давно закінчились. Тому я дуже сильно прошу, кожен, хто читає публікацію, може стати Благодійником, перерахувавши 50-100 грн.і врятувати мені життя.

Розумію, що зараз, у цей нелегкий час, усім нам дуже важко, але я дуже сильно надіюся, що і цього разу Ви не залишите мене. Я щиро дякую кожному, за кожну гривню, за кожне слово підтримки і Віру в моє повне одужання. Добро обов'язково повернеться Вам сторицею."


Карта Приватбанку

4149 4991 2107 5822 Пардус Аліна