Одна моя знайома видала: «Ось якби не порно, ми б так і жили в СРСР! Сексу б у нас не було! Мінет б все ще вважався чимось ганебним, а кунілінгус- і зовсім головним приниженням для чоловіка ». Чи згодні ви з цим? На мій погляд, це частково правда: порно часто знімається талановитими продюсерами з хорошою уявою, і люди, яким не вистачає «чогось такого» обов'язково можуть почерпнути ідеї для того, щоб зробити своє сексуальне життя яскравим і пікантним

Плюси

Крім того, великий плюс в перегляді порно в тому, що своїх сексуальних потягів соромитися не потрібно, і можна знайти масу відео з потрібних "напрямками". Якщо перейти до конкретики, комусь, припустимо, «золотий» дощ або «БДСМ» подобається. Такі люди цілком можуть знайти більше ідей для втілення своїх бажань в даній тематиці, не соромлячись і не сковуючи себе. Перегляд порно-відео є хорошим способом зняти стрес і напруження в тому випадку, якщо сексуального партнера немає. Тобто ми можемо говорити про те, що воно навіть в якійсь мірі допомагає самотнім людям не відчувати себе такими самотніми. Масло масляне, але ви мене зрозуміли.

Мінуси порно

Порно діє на мозок, як би ми цього не хотіли. В голові фіксуються образи, які хочеться повторювати і повторювати.Все може привести до сексуальної стурбованості.

Найбільший мінус полягає в тому, що чоловіки, надивившись порно-роликів, часом навіть дуже жорстоких, перебувають у впевненості, що все це дуже сподобається партнерці, адже порноактриса під час всього відео стогнала явно не від болю, а від задоволення, посміхалася і трохи не хрюкала від задоволення. Потім і починаються анально-орально-вагінальні експерименти, а часом і без презерватива. Тут два аспекти: по-перше, дівчині це не сподобається сто відсотків. Ми не порноакторки, а звичайні дівчата. Так, комусь подобається жорсткий секс, кому-сь-ніжніший, і так далі. Але все повинно бути адекватно. Якщо порноактриса зобразила захват, коли їй закінчили в очі, повірте, дівчина цього зовсім буде рада (хто-небудь відчував таке «щастя»? Краще не пробуйте. По-друге, існує величезна ймовірність отримання різних інфекцій, навіть якщо чоловік абсолютно здоровий. Справа в тому, що мікрофлора в прямій кишці і в піхві абсолютно різна, і коли бактерії «звідти» потрапляють «туди», відбувається їх змішання, в результаті чого дівчина може отримати дуже серйозні запальні процеси. Більшість чоловіків цього просто не розуміє.