З планами і без достатнього фінансування розпочинає підготовку до нового сезону головний футбольний клуб області. Керівництво "Вереса" планує розпочати інтенсивні тренування відразу ж після Нового року і вже зараз сподівається на фінансову допомогу з боку влади і нового міського голови.

Нинішній сезон видався вдалим для "Вереса", каже керівництво футбольного клубу. Залучення до нього молодих гравців лише покращило становище команди. Втім, разом з тим молодь потребує ще досвіду переконує тренер "Вереса". Тому у міжсезоння команда інтенсивно тренуватиметься.

Між тим усі амбіції керівництва клубу впираються у гроші. Головний тренер киває в бік столиці та Східного регіону. Мовляв там, фінансування спортивних клубів краще, тому й стимул у футболістів забивати голи більший.

Про кадрові перестановки у команді її керівництво поки не каже. Хоча не заперечуватиме, якщо хтось з гравців захоче перейти в інший клуб. А вже після Новорічноріздвяних "Верес" готуватиметься до нового сезону, який розпочнеться у квітні.