Загиблим виявився 53-річний житель селища Квасилів Рівненського району. Його впізнали родичі, які звернулись у поліцію.

Нагадаємо, про виявленого травмованого чоловіка на автодорозі «Київ-Чоп» повідомив житель Тернопільщини вчора, 14 квітня, близько п’ятої ранку.

Потерпілого пішохода із політравмою госпіталізували до реанімаційного відділення. Втім, попри вжиті заходи, життя потерпілому врятувати не вдалося: через кілька годин він помер. Наразі поліцейські перевіряють причетність до ДТП водія автомобіля «Fiat Doblo» — 53-річного жителя Млинова.

Сам керманич вказує, що не наїжджав на нього, а чоловік вже лежав на проїзній частині. Тож поліцейські розглядають також версію травмування потерпілого іншим транспортним засобом. Із місця події поліцейські вилучили сліди протекторів шин й інші речові докази та скерували їх на експертизу.

31).jpg" width="800" height="600" alt="" />

За її результатами прийматиметься процесуальне рішення Транспортний засіб поліцейські вилучили та помістили на спецмайданчик. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, слідчим слідчого управління проводиться досудове розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Повідомляє Відділ комунікації поліції Рівне нської області

Читайте також: На Сарненщині під час ліквідації пожежі виявили мертве тіло чоловіка