фото ілюстративне
Президент «Вереса» Іван Надєїн поділився оптимістичними прогнозами щодо реконструкції стадіону «Авангард».

За його словами, уже в червні підрядники планують засіяти газон травою, а до кінця року завершити будівництво центральної трибуни.

"На червень підрядники мають засіяти газон травою. До кінця року буде повністю завершено будівництво центральної трибуни, які вміщатиме приблизно до семи тисяч вболівальників. Далі все залежитиме від того, як пройде атестація стадіону в федерації. Теоретично, є можливість все закінчити у цьому році, - розповідає президент.", - йдеться у повідомленні прес-служби народного клубу.

Проте, як відомо, зіграти перший матч у 2020 році на «Авангарді» навряд вийде, адже потрібно буде пройти процедуру атестації стадіону.

Це все розбито на черги. Сім тисяч вболівальників можуть розміститися на основній трибуні, буде поле, а все інше може бути закритим для продовження робіт. Але, з огляду на те, що це може бути десь під кінець року, усі ці роботи по атестації, то можливо вже навесні буде зіграно перший матч. Паралельно може бути закінчена вже й західна трибуна, де роботи набагато менше. Тоді вже буде дві трибуни. Тут головне, щоб було стабільне фінансування.

Читайте також: У Демидівці попри карантин ремонтують дитячий садок