Десь виділяють кошти з бюджетів, десь збирають благодійники, а десь - підтримують сусідів.

В Привільненській ОТГ виділили понад 220 тис грн на підтримку медицини. Таке рішення прийняли депутати сільської ради.

Окрім того виділили додатково 20 тис.грн на заходи дезінфекції території ОТГ, а 65 тис гривень - для оновлення основних засобів КП «Господар» та ін.

У Гощанській селищій раді з бюджету передбачили 70 тис. грн на забезпечення матеріального резерву (закупівля палаток, розкладушок, стільців, столів, спецодягу, респіраторів для блокпостів) та 70 тис. грн на «Програму запобігання виникненню надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру та захисту населення і територій у разі їх виникнення на 2018-2020 роки». Додатково 100 тис. грн. було вирішено спрямувати на субвенцію Гощанській ЦРЛ для придбання ШВЛ.

Дядьковицька райнна ліканя отримала від Великоомелянської ОТГ 400 літрів пального та засоби індивідуального захисту для медичних працівників.

Ініціативні жителі Смизької ОТГ продовжують збір коштів для підтримки й захисту місцевих медиків - фельдшерів станцій екстренної швидкої медичної допомоги в смт Смига та с. Берег.

А благодійники придбали багаторазові протиепідеміологічні костюми для фельдшерів станції екстреної медичної допомоги селища Смига.

Читайте також: Сесія на вулиці: як ОТГ Рівне нщини працюють в умовах карантину