Сьогодні іменини святкують Кирило, Данило та Едуард.

КИРИЛО

Ім'я давньогрецького походження, зменшувальне від Кір - "пан, владика". За іншим даними, від грецького слова, що означає "сонце".

Маленький Кирило дуже допитливий. Його цікавить буквально все: чому літають літаки, звідки беруться діти, навіщо цвірінчать горобці. Читати починає рано й швидко проковтує всі книги, наявні в будинку, іноді зовсім не розуміючи змісту. Має гарну пам'ять.

З дитинства засвоює правила гарного поводження, і в школі вчителі ставлять його в приклад іншим дітям. Від надмірної позитивності в Кирила можуть виявитися ознаки зазнайства, вона може стати егоїстом. Кирило дуже неохоче буде давати списувати домашні завдання своїм одноліткам. Прагне всюди бути першим - і в навчанні, і в іграх. Ставиться до людей з підвищеною самооцінкою. Любить похизуватися й постійно чекає похвали на свою адресу. У суперечці його в першу чергу цікавить можливість виявити свої знання й здібності, істина для нього на другому місці.

При виборі дружини думає про те, яке вона буде справляти враження на навколишніх. З ревнощами ставиться до знайомих дружини, сам, як правило, не зраджує. Надає допомогу по будинку, але тільки якщо його про це попросять. З тещею перебуває в неприязних відносинах.

ПРИВІТАННЯ

Ангел вдома в тебе був,
Тож молитву твою чув,
І на твої іменини,
Вже дарує щохвилини:
Пуд здоров’я і пуд віри,
Кілограмів сто надії,
Фунтів тисячі любові,
І кохання не на слові,
А каратів так відерце,
Радості у Ваше серце,
Ну і ще букет удачі,
І добра у Вашу вдачу!

ДАНИЛО 

У перекладі з давньоєврейського означає "Божий суд."

Данило - спокійний і добрий хлопчик. Характером більше схожий на матір. Хворіє мало. Любить рухливі ігри. Товариський, постійно оточений друзями. Даниниїл не виносить неправди, може навіть розлютитися, але відразу швидко відходить і зла довго не пам'ятає. Народжені взимку Данили завжди талановиті й домагаються багато чого в житті. "Осінні" розважливі, трохи егоїстичні. Освоюють найрізноманітніші професії. Можуть бути інженерами, художниками, підприємцями, кухарями, водіями, будівельниками.

Перший шлюб не завжди складається вдало. Любить дітей, але дружині по будинку ніякої допомоги не робить. Любить проводити час на дачі або на природі. Може захоплюватися риболовлею або полюванням. До їжі байдужий і не буде сваритися із дружиною із приводу несмачного обіду. П'є небагато, але може захопитися картами. Багато уваги приділяє своїм дітям. Стежить за їхнім навчанням, відвідує батьківські збори.

ПРИВІТАННЯ

Хай Ангел на іменини
Здійснить всі бажання,
Несе щастя щохвилини,
Успіх й процвітання.
Радістю життя вквітчає
І додасть здоров'я,
Мудрістю благословляє,
Добром і любов'ю!

ЕДУАДР 

Це ім'я має германське походження. В основі лежать слова, у буквальному перекладі означаючі "турбується про власність".

Маленький Едуард дуже цікавий, у нього не по роках живий розум. Любить створювати несподівані ситуації своїм одноліткам, Може піднести який-небудь сюрприз і батькам, тому з ним треба бути завжди напоготові.

Учиться добре. Якщо по якомусь предмету починає відставати, то самостійно прикладе зусилля й швидко підтягнеться. Може стати навіть відмінником, якщо виникне таке бажання. Найчастіше вибирає спеціальність військового, конструктора, лікаря. На роботі за ним міцно тримається репутація товариської й доброзичливої людини. З ним легко спілкуватися, він увічливий. Але якщо справа торкнеться особистих інтересів, то всі чудові якості Едуарда можуть зникнути й у ньому виявляться риси твердої й ділової людини, позбавленого сентиментальності.

Едуард влюбливий. Його цікавлять у першу чергу гарні й привабливі жінки. Дружині Едуарда доведеться непохитно переносити складний характер чоловіка, бути згідливою при виникненні конфліктних ситуацій. У сім'ї Едуард прагне до лідерства, всі фінансові витрати бере під свій контроль. Зловживає алкоголем.

ПРИВІТАННЯ

Хай ангел життя твоє оберігає,
Біда нехай тебе не знає,
Хай горе від тебе біжить,
Друзі нехай не кривдять.
І що б усім ворогам на зло
Тобі завжди у всьому везло!