Надія Дорофєєва та Олексій "Позитив" Завгородній підтвердили, що їхній дует "Время и Стекло" припинить існування в цьому році і більше не буде випускати нового матеріалу. Відповідне відео з'явилося на YouTube-каналі групи вранці 11 березня. Відео звернення дивіться нижче в статті.

?

Зокрема, за словами Позитива, учасники дуету продовжать свою діяльність окремо.

"Ми просто продовжуємо свій шлях, ми працюємо, ми дружимо. Немає нічого поганого в тому, що кожен з нас як особистість може продовжити свій шлях далі. Так повинно бути, так завжди має відбуватися ... Для мене "ВіС" - це те, що я хотів зробити в творчому плані, на сцені ", - підкреслив виконавець.

"Ми насправді зрозуміли, що час групи минув... Ми дійсно відчуваємо, що в цій групі ми з Позитивом зробили максимально все", - заявила в свою чергу Дорофєєва.

У найближчі півроку дует буде перебувати у великому турі з шоу "Фінальні титри", після чого дасть останній концерт, який відбудеться 11 вересня в палаці "Україна" в Києві.

"Це буде нестандартне шоу від нашої групи в абсолютно іншому звучанні. Але не можу я видавати всі сюрпризи!", - сказала Дорофєєва.

Учасники групи також розповіли, що зйомки останнього кліпу - на пісню "Назавжди/Ніколи" стали для них повною несподіванкою.

"Вчора ми випустили останній кліп групи "Время и Стекло... Це величезний відрізок нашого життя - 10 років. Все, що ви бачили в кліпі - це не постановка. Це відео, яке для нас змонтувала наша команда. Таким чином, ми дивилися цей кліп і знімалися в кліпі. Це був великий сюрприз", - зазначила Дорофєєва.

 

За словами ж Позитива, у них була задумана "звичайна зйомка одного з проектів", але все виявилося не так.

"Ми думали так, але виявилося по-іншому. Але у Наді завжди є чуйка на якісь дивні й підозрілі речі. Надя мене покликала: щось не так відбувається... Це було шалено несподівано", - підкреслив він.

"Буквально за хвилину за цього ми зрозуміли, що щось відбувається не те, щось незвичайне, всі себе трішечки дивно ведуть. І коли ми зайшли в павільйон і побачили цей величезний екран, я, звичайно, зрозуміла все відразу. Я зрозуміла, що це сюрприз, я зрозуміла, що вся наша команда сидить десь за монітором. Ми почули голос Іри, яка нас запросила присісти і подивитися на екран, і тут все стало ясно ", - додала вокалістка "ВіС".

Виконавці також подякували усім причетним до проекту, але особливо - своєму "божевільному фан-клубу". 

Читайте також: Макс Барських випустив україномовну пісню